Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ÁLLATI CUKISÁGOK

6 hihetetlen dolog, amit a kutyák képesek érzékelni

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben szeretjük az állatokat, és egyetértünk abban, hogy kedvenceink csodálatos lények, és fantasztikus dolgokra képesek, elég csak élethosszig tartó hűségükre és feltétel nélküli szeretetükre gondolni. Cukiságuk mellett azonban van egy rejtettebb, intuitív oldaluk is, amit csak a szemfüles gazdik képesek észrevenni.

Előfordult már, hogy kedvenced hirtelen megállt, és feszülten figyelni kezdett valamire, pedig te semmi különöset nem észleltél? Volt már olyan, hogy a semmibe bámult, mintha látna ott valamit? Furcsán hangozhat, de a kutyák igenis képesek a paranormális aktivitások észlelésére, valamint sok másra is, ami a mi képességeinket meghaladja. Ezeket gyűjtöttük csokorba.

5. Érzik a paranormális jelenségeket

Valószínűleg minden kutyatulajdonos átélte már azt az élményt, amikor kedvencük a fal egy bizonyos pontját, vagy egy sarkot fixírozott, illetve félt a közelébe menni, esetleg furcsán viselkedik, ha ott van. Lehetséges, hogy egy régi sérülés vagy tragikus esemény jut róla eszükbe, de az is lehet, hogy olyan energiákat érzékelnek ott, amiket nem ismernek, és jobbnak tartják távol maradni tőle.

kutya kisállat állat gazdi paranormális hűség intuitív intuíció
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL