Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ÁLLATI CUKISÁGOK

5 dolog, amit a háziállataid próbálnak tudatni veled - Figyelj az üzenetükre!

Szerző:
Szabó Anna
Az állatokkal érdemes kommunikálni, figyelni rájuk, ugyanis rengeteg bölcsesség rejtőzik bennük. Gyönyörű tiszta lelkek, akik feltétel nélkül szeretnek és szeretetre van szükségük. Ugyanakkor mindegyiknek van néhány közös üzenete. Mit is üzen neked háziállatod? Most megtudhatod.

Az emberek és az állatok olyan lelkek, akik eltérő testben élnek, különböző céljaik vannak, mégis képesek az energiákat fogadni és küldeni. Például találkozunk valakivel és ok nélkül rossz hangulatunk lesz. Vagy inkább átmegyünk az utca túloldalára, mert meglátunk egy fura idegent. Ez a nonverbális energiacsere. Az alábbiakban arról olvashatsz, vajon mi az, amit a háziállatod tudatni szeretne veled:

 

1. Szeretlek

 


Az állatok a legintuitívabb érző lények közöttünk. Bíznak ösztöneikben a túlélés érdekében, ezért képesek megmutatni, hogyan bízhatunk mi is a saját ösztöneinkben. Ismerik és elfogadják szerepüket a világban. A bölcsesség, a szeretet, a hűség, a türelem és a megbocsátás tanítói. Kapcsolatban maradnak isteneikkel, és gyakran ők választanak ki minket. Egyedülálló lények, akiknek célja az ember fejlődésének elősegítése. Ismernek minket, megbocsátanak, ha túlságosan fáradtak vagyunk ahhoz, hogy játsszunk velük vagy levigyük őket egy hosszabb sétára. Minket szolgálnak és tanítanak.

 

2. Érezlek

 

Az állatok tudják, hogy mit érzünk és válaszolnak, mert bíznak ösztöneikben. Szeretik azt a kezet, ami táplálja őket, érzik, amikor betegek, szomorúak vagy lehangoltak vagyunk. Támogatnak, felugranak mellénk a kanapéra, elhelyezkednek az ölünkben. Az emberek szeretik ilyenkor a magányt, de az odabújó háziállat nem zavarja őket, sőt jól esik nekik. Azt üzenik, hogy szeretnek és támogatnak, ha ilyenkor hozzád bújnak.

 

3. Biztonság és támogatás

 

Nem ismerik azokat a veszélyeket, amelyek elválaszthatják őket tőled. Az emberektől függnek, akik biztonságban tartják őket otthonukban. Mindenben tőlünk függnek. Játék lehetősége, élelem, állatorvosi ellátás... stb. Szeretik a rutint és szabályokat. Ezeknek engedelmeskednünk kell. Nem bánják a magas kerítést, vagy a pórázt, tudják, hogy az ő biztonságukat szolgálják.

 

4. Én is öregszem

 

Fizikailag nem változnak, olyan gyorsan, mint a gyerekek vagy idősek, de ők is öregszenek. Energiaszintjük, életerejük gyorsabban változik, mint azt hinnénk. Nem mozognak már olyan gyorsan, mert ízületeik fájnak. Az elöregedő háziállatok összemennek, elkezdhet hullni a szőrük, ez természetes. Nem akarják, hogy „helyre" hozzuk őket, de legyünk mellettük. Ugyanaz a lélek, aki mindig is szeretet feltétel nélkül, csak a teste változik.

 

5. Ne hazudj!

 

Az állatok a kölcsönös szeretet és tisztelet területén játszanak. Tehát, amikor megpróbálod őket kizárni a házból magyarázat nélkül, az az elsőszámú hazugság. Csalódást okozol neki és hosszútávon elveszted a bizalmát. Mondd el neki, miért teszed, közöld vele, hogy ettől függetlenül biztonságban van és szereted.

 

állat kisállat háziállat kutya macska kommunikáció üzenet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL