Szabó Anna
A szilva nem utóérő, azaz ha levesszük a fáról, az érési folyamtok lezárulnak benne. Viszont a gyümölcshús éretten sem puhul meg, nem esik szét, ezért szedése teljes érésben javasolt – ennek jele, hogy a kocsány körül ráncosodni kezd. Ilyen állapotban alkalmas igazán friss fogyasztásra, de lekvárnak, ivólének, szörpnek és aszalványnak egyaránt, befőttnek valamivel korábban szedhető.
![]() |
Édes szilva fahéjas habbal >> |
|
|
Édes gombóc szilvamártással >> |
|
|
Szilvás vekni >> |
|
|
Fahéjkrém
|
|
|
Édes rizs szilvával >> |
|
|
Szilvás omlett >> |
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK