UTAZÁS

Víz alatti szállodák exkluzív panorámával

Szeretnél a tenger mélyén egy üvegburában elfogyasztani egy ízletes vacsorát, vagy esetleg egy akvárium-szobában tölteni egy éjszakát a tenger élővilága között? Ma már ez sem lehetetlen…

 

Hotel Conrad Rangali, Maldív szigetek

A Maldív-szigeteki exkluzív szálloda nászéjszaka lakosztályában friss házasok töltik közös életük első estéjét. Ennél különlegesebb helyet keresve sem találhatnánk. Az átlátszó üvegfalú, boltíves szobában nem mindennapi látványban és érzésben lehet részünk. Maldív-szigetek híres a luxus tengerparti villáiról, a kis, szalmatetős vízben álló, cölöpös bungalókról, de a legexkluzívabb szálloda vitathatatlanul a tenger alatti birodalom. Nem csak a hálószobák, de az étterem is teljesen átlátszó üvegből épült, így a gyertyafényes vacsorát, vagy a reggeli kávét is a ráják és medúzák társaságában lehet elfogyasztani.

Poseidon szigete, Fiji szigetek

A víz alatti szállodák másik meseszép példája a Fiji szigeteki Poszeidon birodalom. A tenger istene sem álmodhatott volna magának szebbet! A hálószobából kilátás nyílik a tengeri élővilágra egy akril üvegen keresztül. A szálloda a Poseidon szigeteknél található, ahová kizárólag magánrepülőgéppel szállítják a vendégeket. Nem csak a helyszín maga, de a berendezés is Pazar és luxus. A csodálatos korallsziget felfedezése után, akár kipróbálhatunk egy tengeralattjárót, vagy megnézhetjük a tenger alatti könyvtárat, de akár örök hűséget is fogadhatunk egymásnak a tenger alatti kápolnában.

Tengericsillag étterem, Vörös tenger

A Tengericsillag étterem különlegessége nem csak a egyedülálló fekvésének, belső dizájnjának köszönhető, hanem a természetbarát kivitelezésnek is. Az építészek és kivitelezők maximálisan ügyeltek arra, hogy a létesítmény ne zavarja meg, ne károsítsa a környező korallzátony ökologikus rendszerét. Az étterem építésénél különleges technikát alkalmaztak és természetbarát anyagokat használtak fel. A kilátás, a panoráma egyedülálló. Az étterem falán és plafonján is számos ablak nyújt exkluzív kilátást a nyílt tengerre. Lélegzetelállító látványban lehet részünk a több száz trópusi élőlény között a korall kertben.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL