UTAZÁS

Döbbenetes képeken Európa 5 legijesztőbb kísértetjárta helye

Az európai kontinens számos látványosságot rejteget: nívós éttermeket, tündérmesébe illő kastélyokat és a világrész hatalmas történelmét bemutató túraútvonalakat. Csakhogy Európának van egy ijesztő oldala is: a földrészen található kísértetjárta történelmi helyszíneken hátborzongató lelkek bolyonganak és várják a kíváncsi idelátogatókat.

Akár hiszel a szellemekben, akár nem, nem tagadhatod, hogy feláll a hátadon a szőr, ahogy belépsz az angliai Wotton-under-Edge-ben található Ősi Ram Inn területére, ahol állítólag megrekedt egy pogány papnő szelleme. És habár valószínűtlen, hogy bárki elkapná a pestist, ha meglátogatod Poveglia szigetét, átélheted, milyen volt a világ a Fekete Halál idején, ugyanis ide szállították Velencéből azokat, akik elkapták a kórt. 

Château de Brissac, Franciaország

Ez az arany levelekkel tarkított mennyezetű és fényűző bútorzatú, kísértetiesen gyönyörű kastély sötét titkot rejt: itt gyilkolták meg ugyanis Franciaországi Saroltát, miután a férje rájött, hogy megcsalja az egyik barátjával (akit mellékesen szintén kivégeztek). A fiatal Sarolta elvileg most is kísért a kastély falai között. Vendégek és a személyzet állítása szerint leggyakrabban a kápolnában jelenik meg, zöld menyasszonyi ruhában.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL