Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
UTAZÁS

A 10 legveszélyesebb hely, ahova valószínűleg nem akarsz ellátogatni

Szerző:
Szabó Anna
A bolygónk egy izgalmas, gyönyörű, lenyűgöző hely, amely mindig meglep minket változatosságával és vitalitásával. Otthont ad káprázatos hegyeknek, bámulatos vulkánoknak, fenséges folyóknak, végtelen sivatagoknak és így tovább. Nem számít milyen gyönyörű is a bolygónk, nem szabad elfelejtenünk, hogy milyen veszélyes is tud lenni a természet.

 

Íme, egy lista a világ legfélelmetesebb és legveszélyesebb helyeiről. Ha izgalmas nyaralást szeretnél, akkor ez neked szól. Máskülönben, kerüld el őket!

 

1. Death Valley (Halál-völgy) USA

Ha a Föld az otthonunk, akkor a Halál-völgy Nemzeti Park egy perzselő serpenyő a forró sütőben. A Death Valley ugyanis Amerika, és sokak szerint a Föld legszárazabb és egyben legforróbb katlanja. Ez a lenyűgöző pusztaság tartja a világ legmelegebb helyének rekordját, itt mérték a földön valaha mért második legmagasabb hőmérsékletet, 56, 7 Celsius fokot. A Halál-völgyben leeső csapadék mennyisége nem éri el az évi 50 mm-t. Nem számít milyen kemény vagy, a perzselő napsütés és forróság nagyon hamar kimeríti az embert. Víz nélkül, csak 14 óráig lennél életben.

utazás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL