UTAZÁS

4 varázslatos hely a földön, ahol érezni lehet a spirituális jelenségeket

Hiszel a varázslatokban? Ki igen, ki nem, viszont ki ne szeretne ellátogatni olyan spirituális helyekre, ahol különféle természetfeletti jelenségek tapasztalhatóak!? Ha az okkult történetek megszállottja vagy, az ilyen helyek lenyűgözőek lesznek számodra. Szerencsére a bolygón rengeteg olyan titokzatos és szent hely létezik, ahová ellátogathatsz.

Vannak annyira varázslatos és lenyűgöző helyek, amelyek még képernyőn keresztül is megdöbbentőek. Az alábbi négy hely a legcsodálatosabb a földön, ezért érdemes részt venni alábbi képzeletbeli utazásban:

{KEPGALERIA}

A Tündérmese Útvonal, Németország

A titokzatos kastélyok, a varázslatos erdők és a misztikus középkori városok iránt érdeklődsz inkább? Ha igen, akkor ez a hely lesz a te helyed, látogass el a Kassel és Bréma között húzódó 600 km hosszú útra, ahol a gyermekkorod legizgalmasabb meséi és legendái kelnek életre. Ez a hely a tündérek, a hercegek, a boszorkányok otthona – a híres mesemondók, a Grimm testvérek is itt éltek életük nagy részében, és a falvakat körülvevő titokzatos kísértetjárta kastélyokból és misztikus erdőkből vették az ihletet. Tökéletes helyszín a természethez és a mítoszokhoz való kapcsolódáshoz.

Ismered a Hansel és Gretel történetét? Ez egy mese egy boszorkányról, aki mézeskalács házikóban él, és elrabolja a gyerekeket. Gondolnád, hogy ez a történet valóságon alapszik? A középkorban bizony nagy volt az éhínség, és a szülők sokszor az erdőben hagyták a gyermekeiket, akiket a kannibálok felfaltak. Ha végigsétálsz a Tündérmese Útvonalon és elképzeled, hogy mik is történhettek a kastélyokban és erdőkben, igazán különleges érzés kerít hatalmába, és összekapcsolódsz az elmúlt századok eseményeivel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL