Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
UTAZÁS

4 varázslatos hely a földön, ahol érezni lehet a spirituális jelenségeket

Szerző:
Szabó Anna
Hiszel a varázslatokban? Ki igen, ki nem, viszont ki ne szeretne ellátogatni olyan spirituális helyekre, ahol különféle természetfeletti jelenségek tapasztalhatóak!? Ha az okkult történetek megszállottja vagy, az ilyen helyek lenyűgözőek lesznek számodra. Szerencsére a bolygón rengeteg olyan titokzatos és szent hely létezik, ahová ellátogathatsz.

Vannak annyira varázslatos és lenyűgöző helyek, amelyek még képernyőn keresztül is megdöbbentőek. Az alábbi négy hely a legcsodálatosabb a földön, ezért érdemes részt venni alábbi képzeletbeli utazásban:

{KEPGALERIA}

A Királyok Völgye, Luxor, Egyiptom

Egyiptom tele van olyan látnivalókkal, amelyek megérintik a lelkedet, s ezek közé tartozik a Királyok Völgye is. A Nílus nyugati partján található, ez a hely volt valaha a híres egyiptomi fáraók és nemesek fő temetkezési helyszíne. Árulkodik az egykori gazdagságról, misztikus erőkről és intenzív mitológiai történetekről. Konkrétan a völgyben nem engedélyezett a fotózás, ezért a legtöbb kép, amit találhatsz az interneten, más luxori templomokat ábrázol.

Függetlenül attól, hogy itt nem lehet fotózni, kevés izgalmasabb dolog van annál, mint élőben is megpillantani ezt a helyet. Lenyűgöző hieroglifák találhatóak itt, így könnyen beleéled magad az elmúlt korok történelmébe, és abba, hogyan éltek egykor itt az emberek. Ez egy varázslatos lelki utazás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL