UTAZÁS

4 paranormális helyszín, melytől a hideg is kiráz

Van néhány hely a világban, ahol úgy tűnik, felszaporodtak a bizarr észlelések, megmagyarázhatatlan találkozások és kísérteties események. Az évtizedek során rengeteg jelentés gyűlt össze, melyeknek köszönhetően az alábbi helyszínek méltón nyerték el a „legijesztőbb hely” elnevezést, ahol biztosan nem akarnál egyedül kocsikázni.

{KEPGALERIA}

Ám nemcsak ufókban volt részük az itt élőknek, ugyanis többször észlelték a Bigfoot – Nagylábú – jelenlétét is a környéken. A szőrős emberszabásút először a Hockmock Láp környékén vélték felfedezni. Sőt, 1970 áprilisában a lény állítólag felemelte egy rendőrségi autó hátulját, a benne ülő két rendőrtiszt hatalmas meglepetésére.

Nem váltott ki kisebb megrökönyödést a többi észlelés sem. Több szemtanú is állította, hogy egy hatalmas vörös szemű fantomkutyát láttak, mely éppen két póniló torkát harapta el. És ha ez még nem lenne elég, válogatott furcsa, vagy nem evilági lények, fekete párducok, óriásteknőcök és favastagságú óriáskígyók sokkolják rendszeresen az itt élőket. De számtalan alkalommal láttak itt kísértetfényeket, szellemeket, és egyre többen találkoztak már azzal a vörös fejű fantom stoppossal, aki a motorosokat rémisztgeti a 44-es úton

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL