UTAZÁS

4 paranormális helyszín, melytől a hideg is kiráz

Van néhány hely a világban, ahol úgy tűnik, felszaporodtak a bizarr észlelések, megmagyarázhatatlan találkozások és kísérteties események. Az évtizedek során rengeteg jelentés gyűlt össze, melyeknek köszönhetően az alábbi helyszínek méltón nyerték el a „legijesztőbb hely” elnevezést, ahol biztosan nem akarnál egyedül kocsikázni.

{KEPGALERIA}

Point Pleasant - Nyugat Virginia

A Molyember és még nagyon sok furcsa jelenség köthető ehhez a helyhez, mely már 1960-ban is rákerült a paranormális helyek listájára. Bár az utóbbi évtizedekben a dolgok lecsillapodtak, a Molyember esetét John Keel a The Mothman Prophecies (Megszólít az éjszaka) című könyvében papírra vetette, melyből később film is készült. Annyi furcsaság történt ezen a helyen, hogy a történetek alapján egy egész évadot lehetne legyártani az X-Akták sorozatból.

A Molyembert több mint 100 szemtanú észlelte, és a beszámolók egytől egyig egy magas fejetlen fenevadról szóltak, melynek világító vörös szemei és hatalmas denevérszárnyai voltak. Ezenkívül nem egyszer jelentek meg itt azok a bizonyos Fekete ruhás férfiak, akik hatalmas fekete autóból szálltak ki, és valamiféle ismeretlen kódnyelven beszéltek. Ezek a férfiak nem fogyasztottak mást, csak valami zselészerű löttyöt, ugyanis még a kést és a villát sem tudták használni. A környék lakói nem egyszer számoltak be fantom telefonhívásokról, illetve gyakran támadtak elektromos zavarok a lakásokban és az autókban egyaránt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL