UTAZÁS

4 paranormális helyszín, melytől a hideg is kiráz

Van néhány hely a világban, ahol úgy tűnik, felszaporodtak a bizarr észlelések, megmagyarázhatatlan találkozások és kísérteties események. Az évtizedek során rengeteg jelentés gyűlt össze, melyeknek köszönhetően az alábbi helyszínek méltón nyerték el a „legijesztőbb hely” elnevezést, ahol biztosan nem akarnál egyedül kocsikázni.

{KEPGALERIA}

Big Thicket - Hardin County, Texas

A Big Thicket Texas keleti felén, illetve délnyugat Lousiana vidékén terül el, és gyakori paranormális jelenségek, valamint földanomáliák helyszíne. Az arra járók gyakran számoltak be kísértetfényekről, melyek blokkolták az autók motorját. Ez a fény az egész Black Creek - a régi kísértetváros - területén, Bragg mellett is megtalálható, Texas keleti felén. A Big Thicket Kísértetfény első ránézésre olyan, mint egy apró fényes pont, mely a fák közötti sűrű lápban jelenik meg, ám egyre vakítóbb és fényesebb lesz, végül teljesen elhalványul és eltűnik.

Beszámolók szóltak arról is, hogy a környéken bizonyos fantom indiánok járnak, akik több embert is megtámadtak. Nincs ez másként azokkal az ordító, emberszerű vademberekkel sem, akik állítólag éjjel a sötét erdőben vándorolnak, ám néha kimerészkednek a város szélére, és kísértet módjára üvöltenek. És ha ez még nem lenne elég, nem egyszer láttak már itt megmagyarázhatatlan tűzgömböket, melyek a sötét égbolton hasítanak keresztül.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL