Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
UTAZÁS

10 halálos veszélyeket rejtő idegenforgalmi célpont

Szerző:
Szabó Anna
Amikor az ember nyaralni készül, akkor leginkább pihenni, kikapcsolódni szeretne. Vannak azonban olyanok is, akik szeretnek egy kicsit kokettálni a veszélyekkel, és olyan turisztikai célpontot választanak, amikor szembe nézhetnek akár a halállal is. Ezekből mutatunk most néhányat!

8. Moher sziklái

Gyönyörű kilátás nyílik innen. Moher sziklái Írországban vannak, és akár az Atlanti-óceánra is ráláthatsz. Rengeteg szépséget rejt, ám veszélyeket is. Nem messze a szikláktól van egy turistaközpont, ahol burkolt járdák, lépcsők és magas kőfalak segítik az embereket, hogy biztonságosabban tudjanak közlekedni.  A sziklák tetejére egy ösvény visz fel, ám erős, és kiszámíthatatlan szél fúj. Emellett az út kavicsos, ami olykor sima, és csúszik. Ez nem egy szokványos séta a parkban.

2006-ban egy nő sétált a szikla tetején, amikor a szél lesodorta a mélybe. 2007-ben egy 26 éves anya vitte fel a 4 éves fiát, amikor aztán a mélybe ugrott a 180 méter magas szikláról. Emiatt kifejezetten ügyelnek arra, hogy az öngyilkos hajlamú emberek ne tudjanak ide feljutni. 2010-ben pedig egy hatalmas felső részén lévő szikladarab vált le és zuhant az óceánba.

utazás képsorozat fotósorozat fotó
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL