SZÓRAKOZÁS

Ünnepeljük együtt a Szerelmeseket és a Gyermekeket február 15-én és 16-án!

Rendhagyó eseménnyel készül Valentin Napra, egybekötve egy kis farsangi mulatsággal a budapesti Kika áruház. Olyan jegyespárok jelentkezését várják február 15-én, szombaton, akiknek van kedvük egy „Jegyespár vetélkedő” keretein belül ünnepelni szerelmüket, megmutatva kapcsolatuk különlegességét.

Másnap gyermekeknek rendeznek jelmezversenyt, ahova a kicsiket is nagy szeretettel várják. A szerelmes megmérettetésen Varga Viktor, népszerű énekessel és menyasszonyával, Cinthya Dictatorral is találkozhatunk!

Valentin Nap alkalmával minden szempár a szerelmesekre szegeződik, ez egy különleges ünnep, amikor párunk iránt még inkább kifejezhetjük érzéseinket, az év minden napján kívül persze. Az ország egyik legkedveltebb jegyespárja örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez.

„Bár sosem volt fontos számomra a házasság –kezdte Varga Viktor-, főleg nem a fiatalon kötött házasság. De valahogy az élet elém vezette az Igaz szerelmemet.” Kérdésünkre, Viktor mit gondol arról, egy fiatalon házasodó párnak milyen esélyei vannak a sírig tartó szerelemre, a következő frappáns választ kaptuk: „Meghatározhatatlan, hogy ki meddig marad együtt. Régen is voltak, akik együtt maradtak és most is. Nyilván a mai rohanó világ, a sok impulzus „segít” abban, hogy beleszeress újabb nőkbe, de van olyan dolog, amit NEM akar elveszíteni az ember, és azért természetesen tenni is kell”- hallhattuk Viktortól.

Mégis, milyen hosszú jegyesség előzheti meg a házasságkötést? „Úgy gondolom a jegyesség tartson addig –folytatta Viktor-, amíg azt nem érezzük: eljött az idő, hogy kimondjuk az igent, amikor érezzük, hogy magasabb szintre léphet a kapcsolatunk.” Hogy miért épp Cinthyában találta meg Igaz Szerelmét az énekes, egy nagyon szép képpel élt: „Cinthy a tükörképem, és a tökéletes kiegészítésem. Ha Ádámból kivettek egy bordát és elnevezték Évának, akkor az én bordámnak a Cinthy nevet kell viselnie.”

A budapesti lakberendezési áruház is ebben a szellemben biztosít teret és időt a szerelmeseknek, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emeljék. Február 15-én, szombaton 16 órától várják a jegyeseket, akik szeretnének egy izgalmas kalandban részt venni, Varga Viktorral és kedvesével, Cinthyával! Másnap, február 16-án, vasárnap pedig a gyermekeké a főszerep, akiknek jelmezversennyel kedveskedik az áruház, a Minimaxszal karöltve, akik elhozzák nekünk Picicicát és Macikutyát is élőben! Az esemény fő támogatója a UPC. A kábelszolgáltató jóvoltából ezen a hétvégén egy különleges, saját berendezésű nappaliban minden érdeklődő megismerkedhet a nagy felbontású, tűéles tévékép HD-élményével, és a Videotár gazdag tartalmával is.

A hétvége fellépői: Oktogon Tánccentrum (hastánc, boogie, hobby rockie bemutató); a Szombat Esti Lázból megismert Mészáros Máté, aki esküvői nyitótánc bemutatókkal készül; Starlight Dance Company, akik egy fergeteges hip-hop táncbemutatót hoznak el nekünk; Eccentric és Szabó Nikolett; E-Dance Hip Hop Tánciskola; Aerokid Tánciskola; Energy Dance bemutató; Lendület Táncklub.

Érdemes ellátogatnunk a rendezvényre, hiszen a sztárpáron kívül számos olyan kiállítóval is találkozhatunk a szombati napon, akikkel egy kisebb Esküvő Kiállításon érezhetjük magunkat. Próbálhatunk kedvesünkkel karikagyűrűt, megtekinthetjük álmaink ruháját, tesztelhetjük, milyen esküvői smink állna nekünk a legjobban, vagy épp milyen kozmetikumokat érdemes bevetnünk a nagy napra! A gyerekekről sem feledkezik meg a Kika a két nap alatt, hiszen ínycsiklandó Pölöskei Szörp-kóstolással, valamint állandó programokkal is várja a kicsiket: ingyenes arcfestés és lufihajtogatás lesz a gyerekjátszónál, továbbá kézműves foglalkozás keretein belül elkészíthetik farsangi álarcaikat a gyerekek, akár szüleik segítségével, akik így ismét kicsit gyermeknek érezhetik magukat.

Szeretettel vár tehát minden jegyespárt és kedves Családot a budapesti Kika áruház február 15-én és 16-án 10.00 -18.00-ig Valentin Napi és Farsangi Hétvégéjére! Ünnepeljük együtt a Szerelmeseket és a Gyermekeket! Az eseményről bővebb információ itt érhető el: http://www.kika.com/hu/aktualis

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL