Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Összeállítottuk - Kreatív és kicsit sem elcsépelt Valentin-napi randi programok

Szerző:
Szabó Anna
Étterem? Persze, az mindig tuti befutó meg jó unalmas is, kivéve azoknak, akik évente csak egyszer járnak oda. Mozi? Mintha máskor egyébként nem mennétek… de akkor mégis mi? Otthon romantikázni a kanapén? Az is opció lehet, de mi lenne, ha idén valami rendhagyó, kreatív és nem éppen elcsépelt randi programot választanátok? Hadd segítsünk, mi már összeállítottuk a terveinket… 

{KEPGALERIA}

Jégkorcsolyapálya vagy más extrémsportok

Ha csak nem vagytok profi jégkorongosok, akik baromira unják, akkor kiváló program lehet számotokra, hogy elmerészkedtek a legközelebbi jégkori pályára. Ha tudtok korizni, akkor kimondottan romantikus is lehet összebújva siklani meg utána elszopogatni a forralt csokit, ha pedig nem tudtok, akkor felejthetetlen élményeket szerezhettek, ahogy estek-keltek, ügyeskedtek. De akkor azért vigyetek sisakot meg védőfelszerelést, elvégre nem az a cél, hogy a kórházban töltésetek a Valentin-napot.

De vállalkozhattok akár más extrémsportra is, ha szeretnétek valami igazán különleges és mondjuk vad dolgot csinálni aznap! Nem akarnátok mondjuk kipróbálni a versenyautó vezetést vagy a sárkányrepülést? Paintball? Motocross? Gokart? Legyetek bevállalósak!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL