SZÓRAKOZÁS

Nem fogod elhinni! - Ezt a 10 filmet igaz történet ihlette

Gondoltad volna, hogy Az igenember vagy Az 50 első randi alapját igaz történet ihlette? De hát, nem is olyan elképzelhetetlen, hiszen hatalmas ez a világ és rengeteg olyan különleges ember él benne fantasztikus élettörténettel, amiből simán készülhet vígjáték vagy dráma. Minden bizonnyal megfogsz lepődni a következő 10 filmen is, amiről a legkevésbé sem feltételezted volna, hogy igaz történet szolgált az alapjául!

{KEPGALERIA}

Esőember

A kapzsi Charlie Babbitt az apja halála után megtudja, hogy van egy bátyja Raymond, aki a hatalmas vagyont örökölte. Ráadásul Raymond autista és otthonban él. Charlie megtudja, hogy Raymond kiemelkedő képességekkel rendelkezik matekból, és kihasználja ezt a képességét Las Vegasban.

A való világban az igazi esőember, akiről a karaktert mintázták, sosem számolt kártyákat Vegasban, de tényleg észbontó képességekkel rendelkezett. Kim Peek memóriája szinte tökéletes volt, minden utat képes volt megjegyezni, fejből tudott jeles dátumokat és kiválóan emlékezett a történelem egyes mozzanataira.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL