SZÓRAKOZÁS

Nem fogod elhinni! - Ezt a 10 filmet igaz történet ihlette

Gondoltad volna, hogy Az igenember vagy Az 50 első randi alapját igaz történet ihlette? De hát, nem is olyan elképzelhetetlen, hiszen hatalmas ez a világ és rengeteg olyan különleges ember él benne fantasztikus élettörténettel, amiből simán készülhet vígjáték vagy dráma. Minden bizonnyal megfogsz lepődni a következő 10 filmen is, amiről a legkevésbé sem feltételezted volna, hogy igaz történet szolgált az alapjául!

{KEPGALERIA}

I love you Phillip Morris

Még egy igaz történet, aminek főszereplője Jim Carrey, aki ezúttal egy meleg férfit játszik, aki börtönbe kerül és beleszeret Phillip Morrisba, és bármit megtenne azért, hogy örökre együtt legyenek.

A valóságban Steven Jay Russell csalás miatt került börtönbe, és aki azért szökött meg, hogy kedvesével, Jim Kemple-lel lehessen, aki AIDS miatt haldoklott. Két évvel később megtalálták Russellt és ismét börtönbe került, Kemple pedig hamarosan meghalt. Ekkor szeretett bele Phillip Morrisba, és miután őt kiengedték, Russell mindent elkövetett annak érdekében, hogy mielőbb kiszabaduljon, és együtt legyenek. Egyszer még halottnak is tettette magát. Ám a valóságban az életfogytiglanját tölti…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL