SZÓRAKOZÁS

Nem fogod elhinni! - Ezt a 10 filmet igaz történet ihlette

Gondoltad volna, hogy Az igenember vagy Az 50 első randi alapját igaz történet ihlette? De hát, nem is olyan elképzelhetetlen, hiszen hatalmas ez a világ és rengeteg olyan különleges ember él benne fantasztikus élettörténettel, amiből simán készülhet vígjáték vagy dráma. Minden bizonnyal megfogsz lepődni a következő 10 filmen is, amiről a legkevésbé sem feltételezted volna, hogy igaz történet szolgált az alapjául!

{KEPGALERIA}

Cápa

Ki ne ismerné a híres Cápa című filmet, hát még John Williams ikonikussá vált zenei aláfestését hozzá! Bár még mindig kutatások tárgyát képezik, de a tudósok szerint évente nyolc ember hal meg cápatámadás következtében. Persze a film nem ezekre a számokra alapozott… de mégiscsak megtörtént esetet dolgoztak fel a készítők!

1916-ban több ember is cápatámadás áldozata lett, ami állítólag egyetlen cápa számlájára írható. Két hét alatt négyen haltak meg cápaharapások következtében a New Jersey-i partszakaszon. A gyilkos cápát később elfogták és emberi maradványokat találtak a gyomrában. A tudósok a mai napig nem tudják, mitől lehetett olyan agresszív.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL