Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Harry Potter szereplőivel? - Így változtak meg az évek alatt!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mi történt a Harry Potter kicsi, cuki, szerencsétlen, kis gonosz szereplőivel? Hogyan alakult Harry, Ron és Hermione élete? Annyit elárulhatok, - de talán te is tudod, mert némelyikük karrierje csak úgy virágzik – hogy egyikkőjük sem csúszott le, hanem felnőttként is sokra vitték és sikeresen kitörtek gyerekkori szerepeikből, hogy újabb oldalukról mutatkozhassanak be.

 Daniel Radcliffe (Harry Potter)

A kicsi Harryből is ember lett, hol kész macsó, hol pedig egy hajléktalan megvilágításában, de egy biztos: kinőtte magát Harry Potterből és tökéletesen megállta a helyét azóta számtalan másik szerepben bebizonyítva, hogy igenis tehetséges színész, aki nem csak pálcát hadonászni tud meg a fejét fájlalni. Rögtön azután, hogy 2013-ban felhagyott az alkohol problémáival, mivel addig igencsak megnehezítve a stáb és színésztársainak dolgát. Az viszont nem meglepő, hogy a 28 éves srác az egyik leggazdagabb fiatal a világon.
A valaha kis cuki fiú rögtön halálra rémített minket ifjú özvegyként a Fekete ruhás nő c. horrorfilmben. Majd következett az Öld meg a kedveseid romantikus dráma, utána a horror-dráma a Szarvak, a Victor Frankeinstein és legutoljára 2016-ban láthattuk hajatlanul a krimi-thrillerben az Imperiumban.
Mindemellett a felnőttek világában lelkes liberális demokrata, küzd a melegek egyenjogúságáért, és számos jótékonysági szervezetet támogat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL