Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Harry Potter szereplőivel? - Így változtak meg az évek alatt!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mi történt a Harry Potter kicsi, cuki, szerencsétlen, kis gonosz szereplőivel? Hogyan alakult Harry, Ron és Hermione élete? Annyit elárulhatok, - de talán te is tudod, mert némelyikük karrierje csak úgy virágzik – hogy egyikkőjük sem csúszott le, hanem felnőttként is sokra vitték és sikeresen kitörtek gyerekkori szerepeikből, hogy újabb oldalukról mutatkozhassanak be.

Tom Felton (Draco Malfoy)

A Mardekár gonosz szőkehercegét sem kellett félteni az évek során. Inkább horror filmekben lehetett belefutni, (Az Eltűnt, 13Hrs, A jelentés, A labirintus) leszámítva a 2011-es, Majmok bolygója: Lázadást. Vagyis volt lehetősége tesztelni magát, milyen az, mikor nem a szemét kis Dracot játssza. Legközelebb egy háborús filmben a Megan Leavey-ben láthatjuk viszont a megemberesedett 29 éves fiút.
2008-ban ismerkedett meg Jade Oliviával, aki asszisztensként dolgozott a Harry Potter filmek alatt, aki végül Astoria Greengrass, Draco Malfoy felesége lett, így a filmben és a valóságban is együtt lehettek, amíg 2016-ban nem szakítottak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL