SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Bűbájos Boszorkák szereplőivel a sorozat óta? - Brutálisan megváltoztak!

Talán te is azok között vagy, akiket anno elvarázsolt a Bűbájos Boszorkák, illetve eredeti címén a Charmed, ami 1998-tól nyolc évadon át bűvölte el a nézőket. Sokan imádtuk a gyönyörű és varázslatos boszikat, Prue, Piper, Phoebe Halliwell-t és később Paige Matthews-t, akik szüntelen harcot vívtak a démonokkal. De vajon mi történt az elmúlt 12 évben a népszerű boszorkányokkal?

Julian McMahon

Ha nem a kisfiús Briant, akkor a szexi, démoni rosszfiút falta volna a hölgyek többsége, akit Julian McMahon testesített meg. Eleinte Cole még elakarta tenni láb alól a boszikat, majd beleszeretett Phoebe-be, sok romantikus perccel ajándékozva meg a nézőket.

Ám a valóságban a sorozat forgatása alatt Shannen Doherty-vel melegedett össze. Igaz, kapcsolatuk nem volt hosszú, pár hónap után szakítottak is.

Az ő karrierje ugyancsak fényesen alakult a sorozat után, hiszen főszereplő volt a Kés/Alatt-sorozatban, ahol a szexmániás plasztikai sebészt, Dr. Christian Troyt alakította, de ott volt még a Fantasztikus négyesben és a Megérzés című filmben is, ahol Sandra Bullock férjét alakította. Persze ez korán sem a vég, hiszen egy ugyancsak aktív színészről beszélünk.

A most 49 éves színész 2016-ban egy újabb sorozat főszerepét kapta meg, a Hunters-ben egy McCarthy nevű elmebajos, narkós vezetőt játszik.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL