SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Bűbájos Boszorkák szereplőivel a sorozat óta? - Brutálisan megváltoztak!

Talán te is azok között vagy, akiket anno elvarázsolt a Bűbájos Boszorkák, illetve eredeti címén a Charmed, ami 1998-tól nyolc évadon át bűvölte el a nézőket. Sokan imádtuk a gyönyörű és varázslatos boszikat, Prue, Piper, Phoebe Halliwell-t és később Paige Matthews-t, akik szüntelen harcot vívtak a démonokkal. De vajon mi történt az elmúlt 12 évben a népszerű boszorkányokkal?

Holly Marie Combs 

Ma három gyerekes Holly Marie Combs, akiről meg nem mondanád, hogy 44 éves! 2011-ben elvált (életében egyébként másodszorra) gyermekei apjától és 2017-ben jegyezték el egymást a jelenlegi barátjával. Főleg reklámfilmekkel kezdte meg karrierjét és a Kisvárosi rejtélyek c. sorozatban láthattuk még mielőtt az időfagyasztó középtestvérré, Piper Halliwellé vált volna. A sorozatban nem csak szereplő volt, hanem később már producer is.

A sorozat után feltűnt az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiben, illetve még más kevéssé jelentős filmekben, de leginkább 2011-től láthattuk őt újra a képernyőn a Hazug csajok társaságában, mellette pedig kisebb filmszerepeket is elvállalt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL