Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi lett veled Herkules és Xéna? - El se hinnéd, mennyire megváltoztak a kultikus sorozatok sztárjai!

Szerző:
Szabó Anna
Talán még te is bevallod, hogy nézted, hiszen hatalmas sorozatok voltak, amikor 1995 és 1999 között mentek a tévében. Fiatalokra és idősebbekre egyaránt mély benyomást tettek, sok kis lányzót lehetett látni akkoriban frizbivel a kezében. A legtöbben alig vártuk a vasárnap délutánokat, ahol egymás után adták le a Herkulest és a Xénát. De vajon mi történt velük az elmúlt 20 évben? El se fogod hinni, hogy mennyire megváltoztak!

{KEPGALERIA}

Kevin Smith - Arész

Ha nem Herkulesen, akkor valószínűleg a szexi, sötét és gonosz hadistenen legeltetted a szemedet! Az új-zélandi színészt a Herkulesen kívül az Az ifjú Herkules kalandjai-ban és a Xéná-ban is gyakran láthattuk, a háború istenét megtestesítő Arészt. Eredetileg eszébe sem volt színésznek állni, világhírű All Blacks nevű csapat játékosa akart lenni és mellette rockbandákban játszott. A gyerekkori szerelme – Suzanne, akit 1986-ban el is vett - nevezte be egy meghallgatásra és azzal indult el a karrierje.

De sajnos 2002-ben búcsút kellett inteni a hadúrnak, miután egy pekingi forgatáson hatemeletnyit zuhant és súlyos fejsérülést szenvedett. A kórházban még tíz napig életben tudták tartani aztán 38 évesen megtért az Alvilágba a görög isten. Feleségét és három gyereket hagyott maga után meg egy ígéretes karriert mivel 2002 márciusában Hawaii-on kezdett volna forgatni, a 2003-as A Nap könnyei című filmben Bruce Willissel.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL