Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi lett veled Herkules és Xéna? - El se hinnéd, mennyire megváltoztak a kultikus sorozatok sztárjai!

Szerző:
Szabó Anna
Talán még te is bevallod, hogy nézted, hiszen hatalmas sorozatok voltak, amikor 1995 és 1999 között mentek a tévében. Fiatalokra és idősebbekre egyaránt mély benyomást tettek, sok kis lányzót lehetett látni akkoriban frizbivel a kezében. A legtöbben alig vártuk a vasárnap délutánokat, ahol egymás után adták le a Herkulest és a Xénát. De vajon mi történt velük az elmúlt 20 évben? El se fogod hinni, hogy mennyire megváltoztak!

{KEPGALERIA}

Renee O'Connor – Gabrielle

Ki nem lehetne hagyni a cikkből a kis ártatlan csinibabát, a szőke szerencsétlenséget, Gabrielle-t, aki Xéna hűséges társa lett és akiből aztán nagy harcos amazon vált. A sorozat ideje alatt kipróbálhatta magát rendezőként is, ugyanis a 4. és a 6. évadban is ő rendezett egy részt. A sorozat után 2001-ben elindította saját filmes cégét, az ROC Picturest. Első filmje, amelyből ő volt a főszereplő egy  romantikus vígjáték, a Diamond and Guns volt. 2007-ben szerepelt Boogeyman 2 című filmben. Később feltűnt a Gyilkos elmék egyik részében, és utána következett 2009-ben a Bitch Slap, amiben az Herkules-Xéna bagázs benne volt.

2010-ben főszereplő volt az egyévados Ark című sorozat. Azóta többnyire rövidfilmekben szerepelt és alkalmi meghívásokat kapott sorozatokban.

Kevesen tudják róla, hogy elismert kaszkadőr is.

2000-ben feleségült ment Steve Muir étteremtulajdonoshoz, és született tőle egy fia, de a Xéna végére elváltak. 2005-ben egy kislánynak adott életet, akinek az apja a szintén színész Jed Sura.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL