Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi lett veled Herkules és Xéna? - El se hinnéd, mennyire megváltoztak a kultikus sorozatok sztárjai!

Szerző:
Szabó Anna
Talán még te is bevallod, hogy nézted, hiszen hatalmas sorozatok voltak, amikor 1995 és 1999 között mentek a tévében. Fiatalokra és idősebbekre egyaránt mély benyomást tettek, sok kis lányzót lehetett látni akkoriban frizbivel a kezében. A legtöbben alig vártuk a vasárnap délutánokat, ahol egymás után adták le a Herkulest és a Xénát. De vajon mi történt velük az elmúlt 20 évben? El se fogod hinni, hogy mennyire megváltoztak!

{KEPGALERIA}

Lucy Lawless – Xéna

Nem lövök nagy bakot azzal, ha azt mondom, jó sok nőnek volt a példaképe és az uraknak a képzeletbeli szeretője. Imádtuk az új-zélandi színésznőt, aki ma 49 éves. Bár kezdetben operaénekesnek készült, szerencsére átpártolt a színészkedésre, így olyan nagyszerű sorozatban láthattuk főszereplőként, mint a Xéna, a harcos hercegnő. 1988-ban barátjával összeházasodott Garth Lawless-szel, majd Új-Zélandra költöztek, ahol első lánya Daisy született. Majd anya 1989-ben bezsebelte az Új-Zéland legszebb asszonya versenyért járó díjat és csak ezután jött a színésznői karrier. A Xéna világhírt hozott neki és utána is folyamatosan foglalkoztatták.

Beugrott két rész erejéig az X-aktákba, a Pókember c. filmbe, a Tarzan sorozatba meg a Boogeyman  amerikai horrorfilmbe. 2005-től a Csillagközi romboló c. sci-fi sorozatban volt főszereplő. Továbbá megfordult a  CSI: Miami helyszínelőkben és a Két pasi meg egy kicsiben is és visszatérő szerepe volt a Városfejlesztési osztályban.

Ám a következő nagy durranása az a Spartacus c. sorozat volt, ahol főszereplő volt az első két évadban. Imádni valóan alakította a gonosz, törtető, szexi nimfomán római úrnő, Lucretia szerepét.

Legutóbb pedig a Salem c. amerikai boszorkány sorozatban tért vissza, mint a leghatalmasabb és igencsak gonosz boszorkány szerepében. Hiába, valakinek jól áll a gonoszság…

Jelenlegi férje a Herkules és a Xéna egykori producere, Rob Tapert, akivel két közös gyermekük van.

Nem mellesleg, lelkes környezetvédő. Greenpeace aktivistaként írt levelet 2012-ben az unokáinak, melyben kinyilvánítja környezetvédelmi elkötelezettségét.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL