SZÓRAKOZÁS

Határtalan gondolatok 2019 - A határtalan teendők rendezésére

Szerző:
Szabó Anna
Szárnyalnak a gondolataink, egyik csodás ötlet jut eszünkbe a másik után - gondolatvilágunk határtalan, és ez így is van rendjén. Ám a teendőinket muszáj rendszereznünk, különben elmerülünk a saját tennivalóink mocsarában. Mi megtaláltuk erre a lehető leginspirálóbb és legszebb határidő naplót, melyet szívből ajánlunk nektek is.

HATÁRTALAN GONDOLATOK HATÁRIDŐNAPLÓ 2019


A Határtalan gondolatok határidőnapló nemcsak gyönyörű küllemével fog elvarázsolni, hanem gazdag és inspiráló tartalmával is! Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditációkkal segít az ellazulásban, feltöltődésben.

Az asztrológiai előrejelzésekből megtudhatod, mely napok a legalkalmasabbak arra, hogy tegyél az egészségedért, milyen időpontok a legalkalmasabbak a lelki gyakorlatokra vagy a szépségápolásra.

Inspirációra van szükséged? A naptár tematikus oldalai praktikus életmódtippekkel szolgálnak egész évben, sőt többek között olyan érdekes témákba is bevezetnek, mint a negatív gondolatok elengedésének gyakorlása vagy a bőségteremtés technikája.

Ha társadul fogadod, ez a csodálatos határidőnapló felemel, támogató energiákkal ölel át – így számos csodálatos dolgot vonzhatsz be életedbe a 2019-es évben. Tartsd kezed ügyében, hogy bármikor, bárhol felüthesd!

Rendeld meg itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL