SZÓRAKOZÁS

Három nő, akiről nem gondolnád, hogy Brad Pitt barátnője volt

Nem túlzás azt állítani, hogy napok óta az egész világ Angelina Jolie és Brad Pitt válásával van elfoglalva. Sokaknak az is eszébe jut, mit élhetnek át most azok a nők, akiket a világhírű színész korábban elhagyott. Közülük talán a leghíresebb Jennifer Aniston, akitől éppen Jolie miatt vált el a sztár. De azt kevesen tudják, hogy Pitt karrierje alatt több más híres színésznővel is járt.

{KEPGALERIA}

Majdnem feleség

Brad Pitt a Hetedik forgatásán találkozott az akkor 22 éves Gwyneth Paltrow-val. A jóképű színész és a fiatal színésznő hamar egymásba szeretett, Brad pedig annyira komolyan vette a kapcsolatot, hogy két év múlva megkérte Gwyneth kezét. Nem sokkal később mégis felbontották az eljegyzést, bár a kapcsolatra a mai napig szeretettel gondolnak vissza.

Brad egy interjúban elmondta, hogy a lánykérés „élete egyik legfantasztikusabb pillanata” volt, Paltrow pedig arról mesélt, hogy a mai napig barátságban vannak egykori vőlegényével.

„Szerelmes voltam belé. Annyira csodálatos és kedves volt, és hát ő volt Brad Pitt, ha érted, mire gondolok” – emlékezett vissza Gwyneth. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL