SZÓRAKOZÁS

Ez a 9 hollywoodi híresség, igencsak lélekpróbáló tragédiákat élt túl

Mondani sem kell, attól még, hogy valaki most híres, sikeres és gazdag nem jelenti azt, hogy világéletében leányálom lett volna az élete. Ugyanolyan kemény életük lehetett, mint bárki másnak. Jó példa erre ez a 9 hollywoodi híresség, akik igencsak lélekpróbáló tragédiákat éltek át.

Nem volt könnyű élete ennek a 9 hollywoodi hírességnek:

Michael Douglas

A 74 éves amerikai színész és producer, Michael Douglas is nagyon sokat szenvedett életében. 1980-ban síbaleset következtében három évig nem dolgozhatott.

2003-2004-ben Douglast és feleségét, Catherine Zeta-Jonest követte és zaklatta Dawnette Knight rendszeresen fenyegető levelet írt, mert szerelmes volt a színészbe.

2010-ben a New York-i bíróság az első házasságából, (Cameron Douglastól) származó fiát 5 év börtönbüntetésre ítélte a kábítószer-értékesítésért.

Ugyanebben az évben a színésznél torokrákot diagnosztizáltak. Úgy gondolta, hogy a betegséget a stressz, az alkoholfogyasztás és a dohányzás okozta. Szerencsére Michael-t kevesebb, mint egy éven belül sikerült gyógyítani.

2013-ban a színész elvált feleségétől. A döntés oka az volt, hogy komoly depresszióban szenvedett el, amelyet Catherine betegsége okozott. 2011-ben pedig bipoláris zavara miatt kezelték.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL