Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Celebek smink nélkül

Szerző:
Szabó Anna
Amikor smink nélkül utcára lépnek a sztárok éppoly szürkék és haloványak, mint bármelyikünk, mikor leugrik a sarki élelmiszerboltba. Nézd meg képeinket, utána azon fogsz töprengeni, út közben hol hagyták el kisugárzásukat…

 

Eva Longoria

A Született feleség karaktere manapság kissé kétségbeesettnek tűnik, de Gabriellen túl a való életben ritkán látni Eva Longoria Parkert smink nélkül. Bár még így is csinos, de nem oly tündöklő.Teljes sminkben Eva mindig készen áll a fotózásra, akár egy jó közelire is.Trükkje: buja műszempillák és csillámló ajakfény.


Gwyneth Paltrow 

Az Oscar-díjas színésznő inkább tűnik gazdag hippinek, mint jelentős filmsztárnak smink nélkül. Bár ez két gyerek mellett talán nem is csoda. Fiatal anyukaként is tudja, hogyan varázsoljon kényelmes, mégis vadító sminket, amivel egyből elkápráztat bárkit a vörös szőnyegen.Trükkje: Gyönyörű szemei vannak, miért is ne hangsúlyozná? Kajszibarack alapszínt vitt fel a felső szemhéjára, kifelé pedig zafírral satírozott. Végül a koronát a szemöldökcsontra felvitt fénylő fehér puha csillámok tették fel.

Jennifer Garner 

Fő jellemzői arcára is kiülnek, melyek festék nélkül még hangsúlyosabbak: félelmetes áll, buja ajkak, gödröcskék. De sminkelés terén nem szereti a túlzásokat, nála is a hangsúly a gyémántként ragyogó szemeken van.Trükkje: Gyors és egyszerű smink, melyet gyorsan éjszakaivá tehetsz. Dobd fel arcodat klasszikus rózsaszín arcpírral, tedd szemeidet füstössé csokoládészín árnyékkal.

Madonna 

Ki ez a lány? Bizonyára rossz napja volt, és nem véletlenül rejtette el sapkája alá arcát. Azért rajta is fog lassan az idő: ahhoz, hogy a piros szőnyegre léphessen, neki is egy csipettel több kell a királyi bánásmódból. Mégis könnyű belőle az 1930-as évek nagy díváira emlékeztető csillagot varázsolni, kinek szőke fürtjei és csupasz ajkai lágyan tükrözik vissza a fényt, míg kékeszöld szemei parázslóak.Trükkje: a Material Girl sminkjét hidratáló alapozóval kezdi, majd kihúzza vastag szemceruzával felső szemhéját, pilláit ébenfeketére festi, végezetül puha pírral és buja rúzzsal fejezi be.Katherine Heigl 

Lehet, hogy neki is orvosra van szüksége? Legalábbis sminkorvosra… Nehéz smink nélkül egy sorozatsztár élete, hiszen a Grace Klinikai forgatása elégé megerőltető.


Trükkje: puha fekete szemceruzával készíts füstös sminket. Vigyél fel korallszínű pirosítót, végül tegyél ajkaidra vörösesbarna rúzst.Renee Zellweger 

Bőre a vörös szőnyegen mindig gyönyörű, de az utcaembereként inkább érdes és fakó. Sztár-megjelenéseikor szereti a natúr, fényes sminket hangsúlyos rúzzsal.Trükkje: olajmentes alapozó, a szemek körül speciális korrektor, a hajszínnél egy árnyalattal sötétebb szemöldök.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL