Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

A világ legszexisebb apukái

Szerző:
Szabó Anna
A világ tele van szexi apukákkal, és nincs ez másként a hírességek körében sem. Bizony némelyikük híresen sokat foglalkozik a gyerekeivel, amit nőként kifejezetten nagyra értékelünk. De most jöjjenek inkább a képek!


A következő hírességek közül némelyikről nem is gondoltuk volna, hogy a családalapítást választják inkább a bulik helyett – de milyen jól tették… Azonban az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy van köztük olyan, aki szinte csak apuka szerepben él emlékeinkben.

 

Ben Affleck

Nem biztos, hogy a legjobb színész, de kétségkívül csodálatos apuka és férj. Feleségét csak dicséri, ráadásul folyamatosan a gyerekeivel együtt látni az utcákon.

 

Christian Bale

Ne tévesszen meg a „sötét pszichopata múlt”, ő már maga a „jótékony Batman”. Hosszú és híresen kicsapongó út vezetett a híres színész számára az apaságig, de mint láthatod megérte.

 

Matthew McConaughey

Mély hang, erős akcentus – persze ez szinkronnal nem érződik – és isteni test. Kevés nő hagyná ki a lehetőséget, hogy egész nap Mr. McConaughey meztelen felsőtestét bámulja… Őt már többször lett dobogós hasonló legszexisebb listákon, de az ő szívében az első helyen egyértelműen a család áll.

 

Orlando Bloom

Az angol színész valahol azt nyilatkozta, úgy érzi, az apaság szexivé tesz – ezzel nem is vitatkoznánk. Abszolút dögös apuka és férj, ráadásul amellett, hogy tényleg mindig elegáns, abszolút odaadó.

 

Matt Damon

Egykori Jason Bourne-nunk legfontosabb küldetése három lánya felnevelése. Igazi kemény fickó, akinek szívét a családi nőcsapat már régen feltörte.

 

Mark Wallberg

Ki hinné, hogy a korábban rap-előadó és fehérnemű modell a nagycsaládosok álma lesz. Pedig így van, de ami még döbbenetesebb, hogy még jól is áll neki: Mark Wallberg – számunkra legalábbis – sármosabb mint valaha.

 

Jason Bateman

Huncut mosoly és megbabonázó kék tekintet – mára Jason Bateman védjegyévé váltak ezek a jegyek, annak ellenére, hogy többnyire átlagos, csetlő-botló mégis szerethető figurákat alakít. Ilyen gyönyörű csöppséggel semmiképp sem lenne a lista teljes nélküle.

 

Hugh Jackman

Énekel, táncol, és ha kell, megvédi a világot a vámpíroktól – bár mostanában az emberek inkább a vérszívókkal vannak… Csodálatunk mégis inkább a majd két évtizede tartó házasság, és két gyönyörű gyermeke miatt fokozódik.

 

David Beckham

„Három fiú gyerekkel néha nehéz, de semmi sem jobb a világon, mint hazatérve velük lenni” – nyilatkozta David Beckham pár éve egy spanyol lapnak. Azóta megszületett kislánya, Harper is, akit a fenti képen csodálhatsz meg.

 

Collin Farrell

Az egyik legmeglepőbb szerepe Collin Farrellnek az apaság maga. Évekig fel sem merült bennünk a gondolat, hogy valaha a tettek mezejére lép és gyermekvállalásra adja a fejét. Azonban minden jel szerint élvezi a dolgot, bár mióta visszafogott családi életet él, nem nagyon hallat magáról.

 

Patrick Dempsey

A Doktor Úr már nem igazán praktizál, de mi azért továbbra is rajongunk érte. Leginkább az ehhez hasonló képek láttán olvadozunk a gyönyörűségtől, ahogy feleségével, ikreivel és nagy lányával pózol.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL