SZÓRAKOZÁS

A legtutibb nyári programokat válogattuk össze, hogy elég mulatságban legyen részetek!

Nincs kedved fesztiválozni? Unod már a Balatont? Az Állatkert meg a Városliget sem az igazi? Nincs pénzed drága külföldi utazásokra? Akkor hadd mutassunk neked néhány programlehetőséget, hogy véletlenül se gubbassz otthon a négy fal között a nyáron! Mindenkinek jár a kikapcsolódás és még csak hatalmas költségekbe sem kell verned magad ahhoz, hogy jól érezd magad! Lássuk az idei év nyári programkínálatát!  

{KEPGALERIA}

Gasztrofesztiválok

Ne csak azért utazzatok el, hogy igyatok egy jót! Keljetek útra az ízorgiák reményében! Rengeteg város vár egy vagy akár több nap erejéig különböző mennyei élvezetekkel. Az édesszájúak ki ne hagyják az Országos Csokoládé Fesztivált Szerencsen 2018. augusztus 24 - 26. között.  Nyereményjátékok, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark várja a kicsiket és nagyokat. Ám a KeszthelyFest is élményeket ígér 2018. július 6-8. között, mert nem csak finomságok, hanem koncertek, borházak is várják a látogatókat. Vagy hallottál már Galiba Napok és Kézműves Fesztiválról? Újkígyóson kerül megrendezésre, 2018. június 22-én és 23-án a kulturális, gasztronómiai- és kézműves fesztivál. Lesz autókiállítás, kick-box, mazsorett, salsa bemutató, és a fellépők között ott lesz az Alföldi Cigányzenekar meg Budapest High Pipe Band (skótduda) előadása. Hogy a főzőversenyt már ne is említsük…

De választhatod a klasszikus Bajai Halfőző fesztivált is, ami július 12 és 18 között kerül megrendezésre, vagy a Kistarcsai Kakasfőző fesztivált augusztus 20-án!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL