SZÓRAKOZÁS

A 10 legjobb Jennifer Lawrence film, amit legalább egyszer látnod kell

Jennifer Lawrence karrierje elég szépen elkezdett felfelé ívelni az utóbbi időkben. Kétségkívül tehetséges és nem mellesleg gyönyörű színésznő, aki ráadásul meglehetősen sokoldalú is. Nemrég került a mozikba a nagysikerű új filmje a Vörös Veréb, így arra gondoltuk, összeszedjük a 10 legjobb filmjét, amit legalább egyszer az életben érdemes megnézned! De persze többször is, ha beleszeretsz valamelyikbe…

{KEPGALERIA}

X-men filmek

Aki szereti a fantasy-t, a hősös, illetve magát az X-menes alkotásokat, annak nem lesz csalódás egyik film sem! Az új X-men filmekben, mint amilyen az Elsők (2011) vagy Az eljövendő múlt napjai (2014) és az Apokalipszis (2016) aktív szereplőjük Jennifer Lawrence, aki az impozáns megjelenésű, bárki alakját felvevő Mystique-et játssza.

Az Elsőkben láthatjuk, miként ismerkedik össze Xavier és Mystique, majd a kubai rakétaválság alatt, hogyan pártol majd át Magnetóhoz, akik pedig így lesznek ellenségek.

Az eljövendő múlt napjaiban meg a mutánsok és az emberek közötti háború a végéhez ér lassan, és ha nem változtatják meg a múltat, a mutánsoknak belefellegzett. Ezért küldik vissza Farkast, hogy kibékítse Xavier professzort és Magnetót, és megakadályozzák, hogy Mystique elkövetessen egy fatális hibát, ami a mutánsok kiirtásához vezethet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL