SZÓRAKOZÁS

A 10 legistenibb Johnny Depp film, amit életedben egyszer látnod kell - szerintünk!

Nyakunkon a Karib-tenger kalózai 5. részének premiere. Ünnepeljük meg azzal mi, kalózok, fantasy film és Johnny Depp rajongók, hogy átnyálazzuk az zseniális pasi 10 legistenibb filmjét! Figyelem, ez csak lista, nem toplista, inkább rátok bízom, hogy melyik a szívecsücske filmetek, hiszen temérdek jó filmje van, mint a Holtidő, Arizónai Álmodozók, Félelem és reszketés Las Vegasban, Donnie Brasco, de a pálmát talán ez a 10 viszi…

{KEPGALERIA}

Charlie és a csokigyár (2005)

Beteg. Nagyon beteg! Hogy egy tüneményes sztoriból, hogy lehetett ennyi elvetemült dolgot kihozni! A jóságos szegény kisfiú, ahogy bekerül a csokigyárba a többi gonosz kis taknyossal, akik aztán szép lassan eltűnnek egy valag csokimáz és erkölcsi tanokat oktató táncos előadás közepette. Viszont azóta is vágyom egy umpalumpára házi cselédnek.

Természetesen Johnny-nak itt sem esett nehezére a féleszűt adni, akinek időnként emlékrohamai vannak. Na, de az a haj! Az a förtelem a fején… az ember az várja, mikor mászik már le róla és rohan el. Az biztos, hogy itt minden volt Johnny, csak szexi nem... kivéve ha valaki bírja a csajospasikat. 

Egyébként mondtam már, hogy attól lesz ilyen krémes és lágy a csoki, hogy köpülik?

Megjegyzés: A filmet csak ipari mennyisésű csokival érdemes megnézni, különben a kanapé karfáját fogod szopogatni.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL