Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

7 népszerű társas, ami tuti szórakozást ígér szerintünk - Fogadok neked is tudok valamit mutatni!

Szerző:
Szabó Anna
A társasok nem csak a gyerekek kiváltsága. Sőt, a felnőttek számára egyenesen észbontó, istenkirály, elképesztően szórakoztató társasok is akadnak. Tehát ébredj fel, ez itt egy új világ, már nem csak Gazdálkodj okosan! meg Ki nevet a végén? van. Gyerünk, modernizálódj, dobd fel a párkapcsolatodat, a baráti partikat és nőj az égig a gyermeked szemében, mert mindenkinek tudunk mit ajánlani!

{KEPGALERIA}

Concept

Nagy Activity fan vagy? Akkor tedd magad próbára a Conceptben, majd meglátjuk, hogy mennyire leszel itt is a pantomim császár vagy a dumakirálynő!

Dettó ugyanaz a felállás. Eldöntitek, hogy a könnyű, közepes vagy nehéz szint alapján játszotok. Húzol egy lapot és a megbeszélték szerint megnézed mit kellene kitalálnia a többieknek.

De semmi rizsa, mutogatás meg rajzolás! Van egy hatalmas tábla, rajta telis tele szimbólumok. Nő, pasi, kutya, macska, vigyor, barna szín, villám, na szóval minden. Kapsz bábukat és azokkal kell jelölnöd, hogy mi van a kártyádon. Itt a banális példa: színésznő. Egy bábú megy a nőre, egy a mozira/színházra.

Ha meg Batmant kell prezentálnod, hát akkor férfi, állat, mozi, fekete.

Aki kitalálja, azé a pont és a legtöbb pontot szerző lesz a nyertes!

Erőteljes asszociációs játék, brutál izgalmas, nagyon kell pörgetni azokat az agytekervényeket! Ez is egy jellegzetesen kicsiknek és nagyoknak játék!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL