Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

7 népszerű társas, ami tuti szórakozást ígér szerintünk - Fogadok neked is tudok valamit mutatni!

Szerző:
Szabó Anna
A társasok nem csak a gyerekek kiváltsága. Sőt, a felnőttek számára egyenesen észbontó, istenkirály, elképesztően szórakoztató társasok is akadnak. Tehát ébredj fel, ez itt egy új világ, már nem csak Gazdálkodj okosan! meg Ki nevet a végén? van. Gyerünk, modernizálódj, dobd fel a párkapcsolatodat, a baráti partikat és nőj az égig a gyermeked szemében, mert mindenkinek tudunk mit ajánlani!

{KEPGALERIA}

Dixit

Na, most derül csak ki igazán mennyire ismered a férjedet vagy a legjobb barátnőd gondolkodását!

A 2011-es Év Játéka alapvetően egy kommunikációs, asszociációs játék. Nagyon szépen kidolgozott képekről, festményekről, álomszerű rajzokról kell gondolatokat megosztani a többiekkel, úgy hogy ne legyen egyértelmű, de ugyanakkor ki lehessen találni melyik az. Lehet dalszöveg, idézet vagy okos fejtörő. "Még ő is megtalálhatja a bátorságát!" És akkor találd ki, hogy a nyuszi a karddal a kezében vagy a kisfiú a létra tetején az égben. 

Utána a többi játékoson a sor, akiknek a kezükből kiválasztott hat lapból egyet be kell tennie középre a mesélő lapjához annak fényében, hogy a hallottak alapján melyik kép passzol hozzá a legjobban. Ugye ez a nehezítés a dologban. A  végén a játékvezető megkeveri majd kirakja a begyűjtött lapokat és kezdődhet a találgatás, hogy melyik volt a mesélő kártyája!

Ebben a játékban is az nyer, akinek a legtöbb pontja lesz a találatok alapján.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL