Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

7 népszerű társas, ami tuti szórakozást ígér szerintünk - Fogadok neked is tudok valamit mutatni!

Szerző:
Szabó Anna
A társasok nem csak a gyerekek kiváltsága. Sőt, a felnőttek számára egyenesen észbontó, istenkirály, elképesztően szórakoztató társasok is akadnak. Tehát ébredj fel, ez itt egy új világ, már nem csak Gazdálkodj okosan! meg Ki nevet a végén? van. Gyerünk, modernizálódj, dobd fel a párkapcsolatodat, a baráti partikat és nőj az égig a gyermeked szemében, mert mindenkinek tudunk mit ajánlani!

{KEPGALERIA}

Mysterium

Nagy ezoguru vagy? Spiritiszta? Szellemekkel suttogó? Kedves  szellempártik, médiumok, jósnők, mentalisták, most mutassátok meg mit tudtok!

Helyszínünk a Warwick kúria, ami már több éve teljesen elhagyatott, mióta a ház urát eltették láb alól. A tettest sosem találták meg. Míg a ház elkezdett lepusztulni, Lord Warwick szelleme annál inkább él. A Mysterium lényege, hogy a játékosok fényt derítsenek arra, hogy ki ölte meg, hol és milyen eszközzel. Ám mindezt még éjfél előtt! Szóval nem érünk rá topogni, nyomozni kell!

Természetesen a ki, hol, mivel kombináció mindig változik játékonként de még játékosonként is. Az egyik játékos a szellem, ő állítja ezt össze és ő fogja segíteni a médiumokat. A játékosok mindig kapnak egy álomkártyát (mintha álmodnának és látomásuk lenne), amik festmények, rajzok, elvont képek, de mégis könnyen asszociálhatóak és ezek alapján kell kiokosokodniuk, megfejteniük a válaszokat. Tehát az álomkártyák alapján kell majd mindig tippelni és csak az jut tovább, aki eltalálta a saját tettesét, helyszínét és fegyverét.

A cél természetesen megfejteni a gyilkosság körülményeit. Nagyon hangulatos, igazán para, mégis izgalmas, csapatmunkára sarkalló játék! Nem utolsó sorban pedig igazán jó kis eszköz a hetedik érzékünk kifejlesztésére, hogy megtanuljuk meghallgatni a zsigereink suttogását. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL