SZÓRAKOZÁS

7 népszerű társas, ami tuti szórakozást ígér szerintünk - Fogadok neked is tudok valamit mutatni!

A társasok nem csak a gyerekek kiváltsága. Sőt, a felnőttek számára egyenesen észbontó, istenkirály, elképesztően szórakoztató társasok is akadnak. Tehát ébredj fel, ez itt egy új világ, már nem csak Gazdálkodj okosan! meg Ki nevet a végén? van. Gyerünk, modernizálódj, dobd fel a párkapcsolatodat, a baráti partikat és nőj az égig a gyermeked szemében, mert mindenkinek tudunk mit ajánlani!

{KEPGALERIA}

Exploding Kittens

Ha az életed A Cirmi és meg vagy halva minden egyes bársonytalpú dögziért, akkor az Exploding Kittens, vagyis a Robbanó Cicák szerelem lesz első látásra.

Bár le kell szögezni egy pirinyó angolul tudásra szükség lesz, bár annyira egyszerű a kártyajáték menete, hogy nem lesz szükséged arra, hogy komolyan elmerülj a lapok kisilabizálásában. Az akció kártyák lényege szinte magától értetődő, hogy összekeverheted a paklit, megnézheted a következő három lapot majd visszateszed. Különben meg a lapok elképesztően cukik. Olvad a lelkem.

A cél az, hogy csak egy maradhat. Az nyer, akit a világuralomra törő Hógolyók meg Bandik nem robbantanak fel. Nem hogy téged, hanem az egész kócerájt, ezért kell őket „lefoglalni”.

Nagyon gyors, iszonyat pörgős, izgalmas játék és folyamatosan mentened kell az irhádat. Arról nem is szólva, hogy még itt is ki lehet szúrni a másikkal és akár négy lapot húzatni fel vele (hátha felrobban végre a Fanni) vagy hogy ne tudjon olyan kártyát szerezni, amivel megakadályozhatná a robbanást.

Tehát macskamániások, állítsátok meg a szőrös ördögöket!

Fontos: Ha úgy tervezed, hogy a gyerekkel is szeretnéd játszani, még véletlenül… véletlelenül se a fekete dobozosat vedd, mert az egy beteg, perverz, bűnös, finoman szólva is 30 karikás felnőtt verzió… a piros dobozos a nyerő!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL