Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

7 népszerű társas, ami tuti szórakozást ígér szerintünk - Fogadok neked is tudok valamit mutatni!

Szerző:
Szabó Anna
A társasok nem csak a gyerekek kiváltsága. Sőt, a felnőttek számára egyenesen észbontó, istenkirály, elképesztően szórakoztató társasok is akadnak. Tehát ébredj fel, ez itt egy új világ, már nem csak Gazdálkodj okosan! meg Ki nevet a végén? van. Gyerünk, modernizálódj, dobd fel a párkapcsolatodat, a baráti partikat és nőj az égig a gyermeked szemében, mert mindenkinek tudunk mit ajánlani!

{KEPGALERIA}

Catan telepesei

Hé, van búzád vagy fád?

Ez is nagyon faja kis stratégiai, építkezős játék. Össze kell gyűjteni a  szükséges nyersanyagokat, közben utakat (vicc nélkül, te lehetsz az utca királya), falvakat, városokat kell építeni, de még a lovagoknak is parancsolhatsz. Ha valamire szükséged van, folytass cserekereskedelmet. Kéne egy kis érc. Ki ad nekem három búzáért? Vagy pedig szerezhetsz azzal is, ha a kockadobás során kidobod, mely lapkára kerül nyersanyag.
A játék célja, hogy tíz pontot gyűjts össze, de nehogy azt hidd, hogy olyan egyszerű!
Ennek is vannak remek kis kiegészítői, de már eleve az alapjátékot sem fogjátok hamar megunni, hiszen a terep is állandóan változik a lapok kirakásnál!

A Catan 1995-ben megszerezte Németországban a Spiel des Jahres (Az év játéka) címet. 1996-ban az Egyesült Államokban megszerezte az Év Táblás Játéka címet.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL