Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

7 népszerű társas, ami tuti szórakozást ígér szerintünk - Fogadok neked is tudok valamit mutatni!

Szerző:
Szabó Anna
A társasok nem csak a gyerekek kiváltsága. Sőt, a felnőttek számára egyenesen észbontó, istenkirály, elképesztően szórakoztató társasok is akadnak. Tehát ébredj fel, ez itt egy új világ, már nem csak Gazdálkodj okosan! meg Ki nevet a végén? van. Gyerünk, modernizálódj, dobd fel a párkapcsolatodat, a baráti partikat és nőj az égig a gyermeked szemében, mert mindenkinek tudunk mit ajánlani!

{KEPGALERIA}

Carcassonne

Nagyon baba stratégiai játék felnőtteknek és kisebbeknek is egyaránt! A középkorban vagyunk és a cél a hódítás. Neked legyen több és nagyobb várad, meződ, utad. Ezek után kapod majd a pontokat és az nyer, akinek a legtöbb van. A játék menete úgy fest, hogy lapkákat húztok, amiken vár, út részletek vannak, vagy katedrális, kolostor. Lehelyezed a lapkát és utána eldöntöd, hova kívánsz települni a bábuddal. Nagyon kell figyelni, egy felől azért, hogy jól járj, másfelől azért, mert mások megpróbálhatnak kiszúrni veled és elorozhatják a fél utadat, ha nem állsz rajta, vagy kilakoltathatnak a meződről, esetleg pofátlanul betelepülnek a váradba potya pontokért. Na azt már nem!

Ez az alapjáték, amihez még több kiegészítő is vásárolható, ami csak fokozza a játékélményt!

Nem csoda, hogy rengeteg díjat zsebelt már be. A legjelentősebb, a 2001-es, ahol az Év Játéka díjat, 2002-ben a svéd, 2004-ben pedig a finn legjobb családi játék díját is bezsebelte.

Szóval, ha csíped a középkort, a stratégiát, szeretsz hódítani, akkor tutira be fog jönni a Carcassonne! 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL