SZÓRAKOZÁS

7 híresség, akik megrendezték a saját halálukat

Jó oké, semmi kézzelfogható bizonyíték nincs arra, hogy így lenne, de attól még nem jelenti azt, hogy ne lehetne! Nézd csak meg ezt a 7 hírességet, pont olyanok, mintha meg sem haltak volna! Vagy léteznek ennyire hasonló emberek, legalábbis így nézhetnek most ki? Megmutatjuk a legdurvább összeesküvés-elméleteket a hírességek ál-haláláról, mert biztos sokan szeretnénk hinni abban, hogy ők igenis élnek!

Diana hercegnő

1997. augusztus 31-én Diana egy párizsi autóbalesetben halt meg.

Sokan azt hiszik, hogy Diana hercegnő valóban balesetet szenvedett azon az éjszakán, de nem halt meg. A sérülései nem voltak végzetesek és megmenekült.

Diana helyett egy másik asszonyt temettek el, és a túlélő hercegnő az USA-ba ment, ahol egyszerű életet él, és időről-időre kommunikál a fiaival. Azonban ez nem az egyetlen összeesküvés-elmélet a haláláról.

A túlélő hercegnőre vonatkozó változatot kétértelmű tények támasztják alá. Például, hogy egy zárt koporsóban temették el. A Diana holttestéről nincsenek más képek sem, és nincsenek fényképek a halála előttről sem és a balesetben megkárosodott autóban lévő szőke nőről.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL