SZÓRAKOZÁS

7 híresség, akik megrendezték a saját halálukat

Jó oké, semmi kézzelfogható bizonyíték nincs arra, hogy így lenne, de attól még nem jelenti azt, hogy ne lehetne! Nézd csak meg ezt a 7 hírességet, pont olyanok, mintha meg sem haltak volna! Vagy léteznek ennyire hasonló emberek, legalábbis így nézhetnek most ki? Megmutatjuk a legdurvább összeesküvés-elméleteket a hírességek ál-haláláról, mert biztos sokan szeretnénk hinni abban, hogy ők igenis élnek!

Elvis Presley

Elvis Presley 1977. augusztus 16-án halt meg túladagolás miatt.

Az énekes azt állította, hogy a halála előtt visszavonul a zavaró show műsorból és teljes mértékben a spiritualitásba fog temetkezni.

Az 1977-es fiktív haláláról szóló elméletet több tény is alátámasztja. Ezek közé tartozik a halál okának bizalmas orvosi vizsgálata, az énekes holttestének fényképének hiánya és a rossz középnév a sírján: Aron helyett Aaron.

A Rock 'n' Roll király halálát követően felbukkant Jimmy "Orion" Ellis. A bálványhoz hasonlított, nemcsak a testileg, hanem hangszínben is. Ez az énekes mindig maszkot viselt mind a színpadon, mind a nyilvánosság előtt, ezért sokan azt hitték, hogy ő maga Elvis.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL