SZÓRAKOZÁS

6 ördögien szexi sztár, akik a pasikat választották ágymelegítőnek

Szépek. Szexik. Tehetségesek. Melegek. De ez semmit sem változtat az előbbieken, legfeljebb azon, hogy mi hölgyek aligha rúghatunk labdába a kedveseikkel, vagy a pasi zsánereikkel. Ám ettől még imádjuk zenéiket és filmjeiket. Lássuk ki az a 6 nyavalyás görög isten, akik nem minket, hanem más kandúrokat használnak ágymelegítőnek!

Ricky Martin

Élünk-halunk a spanyol macsó zenéjéért és bár minden egyes klippjében szexi hölgyekkel vonaglik – az illúzió kedvéért – ennek ellenére hidegen hagyják a nő test rejtelmei. 15 évig tartott neki mire felvállalta másságát. De persze előtte letesztelte, hányadán is áll a hölgyekkel, mert mikor a 90-es években megkezdte pályafutását, még heteró volt és már akkor is akadt bőven hal a vízben, hiszen ahogy ma, úgy akkor is minden nő leakarta tépni a ruháját. Le is húzott 14 évet Rebecca de Alba oldalán. Majd a puerto-ricói álompasinak ikerfiai születtek egy béranyától. Ekkor már nyilvánvaló volt, hogy Ricky bizony homoszexuális, amit 2010-ben közzé is tett a honlapján a következőképpen: „Büszkén mondhatom, hogy én egy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Boldog vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok.”
Innentől kezdve különösen odafigyelt magánéletére, hogy a kamerákon kívül élje, méghozzá jelenleg a kurd származású festő- és szobrászművésszel, Jwan Yoseffel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL