SZÓRAKOZÁS

6 ördögien szexi sztár, akik a pasikat választották ágymelegítőnek

Szépek. Szexik. Tehetségesek. Melegek. De ez semmit sem változtat az előbbieken, legfeljebb azon, hogy mi hölgyek aligha rúghatunk labdába a kedveseikkel, vagy a pasi zsánereikkel. Ám ettől még imádjuk zenéiket és filmjeiket. Lássuk ki az a 6 nyavalyás görög isten, akik nem minket, hanem más kandúrokat használnak ágymelegítőnek!

George Michael

Hát ő sajnos kakukktojás abban az értelemben, hogy tavaly sajnos 53 évesen jobblétre szenderült, de ettől még ugyanolyan ínyünkre való, tehetséges és különösen bátor ember volt a görög származású énekes, akinek keze számos jótékonysági kampányban volt a keze a melegért.
De jó sokáig nem tette közhírré, mivel édesanyja nem bírta elfogadni, hogy nem menye hanem veje van. Ám a mamának inkább a saját homoszexuális bátyja szolgáltatta félelmei alapjait, aki később öngyilkos lett. Csak akkor vállalta fel büszkén másságát, mikor anyuka 1997-ben eltávozott.
George első nagy szerelme a brazil divattervező, Anselmo Feleppa volt, akivel egy koncerten ismerkedtek meg. Ám sajnos a tündérmesébe illő románc nem tarthatott sokáig, mert Anselmo AIDS-es volt és 1993-ben meghalt. Később Kenny Goss-szal, egy korábbi légiutas-kísérővel folytatott kapcsolatot, akivel 2005-ben az volt a terv, hogy bejegyzett élettársi kapcsolatba lépnek, de tartva a várható negatív következményektől, ezt későbbre halasztották, aztán a pár 2009-ben szakított. Michael élete utolsó hónapjaiban élettársa Fadi Fawaz volt vele.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL