SZÓRAKOZÁS

2014 legjobban várt filmjei - szerintünk!

Szerző:
Szabó Anna
Igazi filmdömping várható idén, nehezen is választottunk ki belőlük tízet. Folytatásokból, akciófilmekből és történelmi drámákból nem lesz hiány, ráadásul nemcsak mennyiségileg, de minőségileg egyaránt jónak ígérkezik a felhozatal.

 

Pompeii

Várható premier: 2014. február

A történelmi filmek rajongóinak legnagyobb örömére, idén több nagyszabású mozi is jelentkezik (pl. 300: A birodalom hajnala). Leginkább azért esett erre a választásunk, mert egy történelmi eseményt, úgy tűnik, sikerült valóban izgalmasan megörökíteni. Reméljük, nem túlzottak az elvárásaink.

 

Divergent – A beavatott

Várható premier: 2014. március

Ismét egy látszólag törékeny, valójában nagyon is erős és önálló női karakter köré szerveződött utópisztikus történet. Ha Éhezők viadala rajongó vagy, ez a darab kötelező!

 

Noé

Várható premier: 2014. március

Ha nem is vagy túlzottan a bibliai történetek megszállottja, biztos, hogy a látványvilág, valamint Russel Crowe játéka számodra is élvezhetővé teszi ezt a valójában izgalmas filmet.

 

Demóna

Várható premier: 2014. május

Az újrafogalmazott Csipkerózsikában nem más játssza majd a főszerepet, mint Angelina Jolie. Kíváncsian várjuk, milyen alakítást nyújt gonosz mesehősként.

 

 

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Várható premier: 2014. május

A Farkas sok csalódást okozott a rajongóknak, de ennek a filmnek az eljövetelétől csillapodtak a kedélyek – jogosan. Ezen a darabon, a korábbi, jól megszokott csapat munkálkodik, ráadásul az eredeti és az új szereplőgárda is helyet kapott benne.

 

Műkincsvadászok

Várható premier: 2014. június

A George Clooney rendezésében és főszereplésével készülő akció-drámában helyet kapott Matt Damon mellett John Goodman, Diarmaid Murtagh, Bill Murray, Jean Dujardin.. Ha másért nem, a szereplőgárda miatt mindenképpen érdemes megnézned ezt a filmet. A történet a második világháború egyik alakulatára összpontosít, akik felbecsülhetetlen értékű alkotásokat próbálnak náci tolvajok elől megmenteni.

 

 

Jupiter Ascending

Várható premier: 2014. július

Ígéretes sci-fi, mely azok számára is fogyasztható lesz az előzetesek szerint, akik nem rajonganak túlzottan a műfajért. Köszönhető mindez a látványvilág mellett Mila Kunisnak és Channing Tatumnak.

 

Az éhezők viadala 3. – A kiválasztott (1. rész)

Várható premier: 2014. november

Azok, akik csak a filmeket látták, többségében mindkettőt imádták. Azonban a könyv-rajongóinak az első egyértelmű csalódás, míg a következő rész, már inkább helytállónak bizonyult. Sokan már most hőzöngenek a harmadik rész kettészedéséért, de reméljük nem kizárólag a plusz bevétel lehetősége indította erre a forgalmazót.

 

 

A Hobbit: Oda és Vissza

Várható premier: 2014. december

Peter Jackson Hobbit feldolgozásának utolsó részét már nagyon sokan várják, de sajnos decemberig várniuk kell. Ha lehet hinni a híreknek, rendkívül csavaros zárásra számíthatnak a rajongók.

 

Feláldozhatók 3.

Várható premier: nincs információ

Bruce Willis-szel ugyan már valószínűleg nem találkozhatsz a következő részben, de őt valószínűleg kárpótolja majd a megmaradt szereplőgárdán túl Wesley Snipes, Harrison Ford, Milla Jovovich, Antonio Banderas, leginkább pedig Mel Gibson.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL