SZÓRAKOZÁS

1001 éjszakába kalauzol a Star Positive

Szerző:
Szabó Anna
Megjelent a Star Positive második lemeze 1001 éj címmel. A rockbanda ezúttal felrakta honlapjára mind a 9 új dalt, melyek ingyen letölthetőek.

 

A lemezbemutató március 14-én lesz Budapesten. Időközben változás történt basszusgitár poszton, a 4 húros hangszert Czégény Attila vette kézbe.

Közel három év szünet után ismét lemezzel jelentkezik a Megasztárból ismert Szabados Attila és zenész barátai, azaz a Star Positive. A zenekar 9 dalt írt és vett fel, többek közt A sor elején, Nem vagyok bolond, Amíg szól, Fordulj fel és 1001 éj címmel.

- Megmaradt a stílusunk, ugyanakkor visszanyúltunk a gyökereinkhez, és rockosabb lett a lemez a debütálóhoz képest – mondta Hauptmann Tamás, az együttes gitárosa. – Nem akarunk semmihez sem hasonlítani, ami jön belőlünk, az játsszuk, így született ez az őszinte album.

A zenekar a korábbi útról letért oly módon, hogy mindenkinek ingyen elérhetővé tette a lemezt, így a boltokban nem is kapható. A 9 dal már letölthető a www.starpositive.hu oldalról. Hogy milyenek élőben az új szerzemények, arról március 14-én, pénteken bárki meggyőződhet, ugyanis ekkor lesz a lemezbemutató koncert Budapesten, a Club 202-ben (volt Wigwam Rockclubban).

További információ:
www.starpositive.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL