SZEX, SZERELEM

Szeretni függés és elvárások nélkül - 4 lépés a feltétel nélküli szerelemhez

A szerelemnek nincs határa, nincs formája, így feltétele sem. Ha ezt megérted, akkor nem lesz szükség arra, hogy a TV előtt, csokoládét majszolgatva szerelmes filmeket nézz, miközben tobzódsz az önsajnálatban. A legfatálisabb kapcsolatgyilkost túlzott függésnek vagy kötődésnek hívják. Ez a kis csúnyaság az elején álcázza magát, ám később ebből alakul ki a féltékenység és az alárendeltség érzése.

 

Társfüggőségként is ismert, amely elhiteti veled, hogy nem tudsz élni a másik ember nélkül, amivel persze mind önmagadat, mint a partneredet egyaránt ketrecbe zárod. Mikor őrülten szerelmes vagy, elfeledkezel saját magadról és a szükségleteidről, ugyanis felemelően jó érzés a másikat szeretni. Amikor azonban feltétel nélkül szeretsz, a másiktól való függés fájdalmai nincsenek hatással rád. A feltétel nélküli szerelem ugyanis mindent elfogad. Amikor nem tudsz valakit elfogadni olyannak, amilyen az valójában, akkor megpróbálod megváltoztatni és meggyőzöd magad arról, hogy te pontosan tudod, mi a legjobb számára. Ez gyakran a mérgező kapcsolatok kezdete.

Az, hogy függőség nélkül megőrizd a tiszta szerelmet, természetesen nem könnyű, ám itt van 4 titok, ami a segítségedre lehet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. A feltétel nélküli szerelem a tökéletlenség elfogadását jelenti

A feltétel nélküli szerelem megérti, hogy semmi sem tökéletes. A függés és a túlzott kötődés azonban rendkívül kritikus, ítélkező, komoly és ellenőrző. Ha meghozol egy döntést, és ezt a szerelmed miatt megváltoztatod, mert nem találkozik az ő elvárásaival, akkor bizony jó úton jársz a szenvedés felé. A feltétel nélküli szeretet soha nem engedi meg, hogy rátérj a függőség ösvényére. Ez a szerelem mindent szeret és elfogad, még a fura lábujjat vagy a ferde fogakat is. A feltétel nélküli szerelem értékel minden egyes új napot, a reggeli illatát, a madarak csicsergését, és azt, ahogy a problémákat kezelitek, amikor sírtok, vagy amikor valami egyáltalán nem megy… A feltétel nélküli szerelem türelmes, kedves és szenvedélyes az élet minden területén. Helyet ad és tart fent. Értékeli mindazt, ami van és, mindazt, ami lesz. Ez a legfontosabb titok és sosem szabad elfeledkezni róla.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL