SZEX, SZERELEM

Szeretni függés és elvárások nélkül - 4 lépés a feltétel nélküli szerelemhez

A szerelemnek nincs határa, nincs formája, így feltétele sem. Ha ezt megérted, akkor nem lesz szükség arra, hogy a TV előtt, csokoládét majszolgatva szerelmes filmeket nézz, miközben tobzódsz az önsajnálatban. A legfatálisabb kapcsolatgyilkost túlzott függésnek vagy kötődésnek hívják. Ez a kis csúnyaság az elején álcázza magát, ám később ebből alakul ki a féltékenység és az alárendeltség érzése.

 

Társfüggőségként is ismert, amely elhiteti veled, hogy nem tudsz élni a másik ember nélkül, amivel persze mind önmagadat, mint a partneredet egyaránt ketrecbe zárod. Mikor őrülten szerelmes vagy, elfeledkezel saját magadról és a szükségleteidről, ugyanis felemelően jó érzés a másikat szeretni. Amikor azonban feltétel nélkül szeretsz, a másiktól való függés fájdalmai nincsenek hatással rád. A feltétel nélküli szerelem ugyanis mindent elfogad. Amikor nem tudsz valakit elfogadni olyannak, amilyen az valójában, akkor megpróbálod megváltoztatni és meggyőzöd magad arról, hogy te pontosan tudod, mi a legjobb számára. Ez gyakran a mérgező kapcsolatok kezdete.

Az, hogy függőség nélkül megőrizd a tiszta szerelmet, természetesen nem könnyű, ám itt van 4 titok, ami a segítségedre lehet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. A szerelem örök és határtalan

Amikor igazán szeretünk valakit, nem ismerünk határokat. Képesek vagyunk teljes szívből szeretni, és már az is gyönyörrel tölt el, ha rá gondolunk. Amikor azonban függővé válunk valaki iránt, lényünk arra vágyik, hogy mindig vele legyen. Sóvárgunk utána és megfeledkezünk az egyedüllét ajándékáról. Az, hogy tudjuk, hol van, nem elég számunkra, és ez nagyon veszélyes. Abban a pillanatban, ahogy megérted, és megtanulod elfogadni, hogy a szerelemnek soha nincs vége, átível a világok között, az óceánokon túl, akkor fogod csak igazán megérteni a szabadság és a tér fontosságát. Nem csak kedvesed, de saját magad számára is.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL