Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Orgazmusbiztos szexjátékok nőknek – 5 kütyü, amivel felejthetetlen élményt szerezhetsz magadnak

Nemcsak sima, rúd meg péniszalakú vibrátor létezik. Manapság rengeteg lehetősége van egy egyedülálló vagy éppen a párkapcsolatát feldobni kívánó nőnek. Mutatunk 5 olyan szexjátékot, ami jóformán garantálja az orgazmust és izgalmas, forró szexélményt élhetsz át az ágyban a segítségével.

Szerencsére a szexjátékok már régen nem tabutémák. Mostanra már mindenki számára világosnak kell lennie: ha van egy szexjáték a fiókban, az minden, csak nem „rossz”. Ellenkezőleg: elég okos dolog, mert lehetővé teszi, hogy az ember a saját kezébe vegye az életét, illetve a testi és lelki jólétét. Szinglik és párok egyformán élhetnek a lehetőséggel.

Fontos: A szilikonból készült szexjátéknál mindig csak vízbázisú síkosítót használj, különben eltörhet az anyag.

Ez az 5 szexjáték mesés élményeket kínál a nők számára:
 

Womanizer Liberty

A Womanizer minden nő hálószobájába tartozik. A gyártó példátlan orgazmus érzést ígér a játékkal, amit a „Pleasure Air” technológia segítségével kíván elérni. A Womanizer puha szilikonból készült, és úgy működik, hogy érintkezés nélkül enyhe légrezgésekkel stimulálja a csiklót. A kis toldalékot a csiklóra helyezzük, amit finoman beszívunk és masszírozunk. Az intenzitás egy gombnyomással növelhető és akár a zuhanyozás vagy kádfürdőzés során is használható. A Womanizer sokféle méretben kapható, különböző funkciókkal.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL