Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Multiorgazmus: 5 tipp, hogyan lehet többszörös orgazmusod akár néhány perc alatt

Nem álom, és nem pletyka az, hogy egymásután többször is eljuthatsz a csúcsra. Megmutatjuk, hogyan érhető el számodra is a multiorgazmus!

Jess O'Reilly szexológus, PhD, a We-Vibe szex- és párkapcsolati szakértője szerint bárki képes lehet a többszörös orgazmusra, habár nem mindenki élvezi annyira az egymás utáni több kielégülést, ami megterhelő lehet.

A szakértő szerint jöhetnek gyors egymásutánban vagy kisebb szünetekkel. Nem lehet pontosan megmondani, mennyi orgazmusa lehet ilyenkor az embernek, mivel egyénenként változó. Egyes kutatások becslései szerint körülbelül 8-tól akár 15-ig is terjedhet ez a szám. Általában az orgazmus után helyreáll a test, és úgynevezett „tűzálló időszak” lép be, amikor gátolva van az orgazmus. Azok, akik természetesen képesek a többszörös orgazmusra, náluk nincs ez az időszak. De normális, hogy mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre szex után.

Mindenesetre a többszörös orgazmus képessége fejleszthető, és megmutatjuk, miként teheted meg, de ne feledd: mint az életben minden más dolognál, itt is igaz: gyakorlat teszi a mestert. Légy türelmes magaddal és ne add fel a célodat.
 

Próbálj ki valami újat

Az első orgazmus után próbáljon ki egy újfajta orgazmust.

„A különböző idegpályák különböző „típusú” orgazmusokat eredményezhetnek, így több útvonal stimulálása növelheti a többszörös orgazmus lehetőségét” – mondja O'Reilly.
Például, ha éppen G-pont orgazmusod volt, próbáld meg a csiklódat ingerelni a csikló orgazmus érdekében. Érdemes szexjátékokkal is kísérletezni, hiszen teljesen másféle élményt és orgazmust adhatnak.

Ha nem tud különbséget tenni az orgazmus típusa között, az nem baj. Csak összpontosítsd figyelmedet egy másik testrészre.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL