Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Multiorgazmus: 5 tipp, hogyan lehet többszörös orgazmusod akár néhány perc alatt

Nem álom, és nem pletyka az, hogy egymásután többször is eljuthatsz a csúcsra. Megmutatjuk, hogyan érhető el számodra is a multiorgazmus!

Jess O'Reilly szexológus, PhD, a We-Vibe szex- és párkapcsolati szakértője szerint bárki képes lehet a többszörös orgazmusra, habár nem mindenki élvezi annyira az egymás utáni több kielégülést, ami megterhelő lehet.

A szakértő szerint jöhetnek gyors egymásutánban vagy kisebb szünetekkel. Nem lehet pontosan megmondani, mennyi orgazmusa lehet ilyenkor az embernek, mivel egyénenként változó. Egyes kutatások becslései szerint körülbelül 8-tól akár 15-ig is terjedhet ez a szám. Általában az orgazmus után helyreáll a test, és úgynevezett „tűzálló időszak” lép be, amikor gátolva van az orgazmus. Azok, akik természetesen képesek a többszörös orgazmusra, náluk nincs ez az időszak. De normális, hogy mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre szex után.

Mindenesetre a többszörös orgazmus képessége fejleszthető, és megmutatjuk, miként teheted meg, de ne feledd: mint az életben minden más dolognál, itt is igaz: gyakorlat teszi a mestert. Légy türelmes magaddal és ne add fel a célodat.
 

Lazíts!

Az orgazmushoz energiára van szükség, ezért ha kimerült vagy, le vagy terelve, stresszes vagy, nem valószínű, hogy meglesz a kellő energiád vagy a jelenléted az orgazmus eléréséhez, nem beszélve a többszörös élvezetről.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL