SZEX, SZERELEM

Kutatás bizonyította: Azok az emberek, akik gyakran használnak emojit, többet szexelnek!

Egyesek irtóznak az emojik használatától, mások pedig el sem tudják képzelni nélkülük a kommunikációt. Azonkívül, hogy könnyen kifejezhetjük velük az érzéseinket, gondolatainkat, mit árulhat el még rólunk? Egy kutatás szerint azok például azt, hogy többet szeretkezünk!

A PLoS ONE folyóiratban megjelent új tanulmány szerint rengeteget elárulhatnak a szmájlik a szerelmi életünkről. Valójában az emojik használata nemcsak a gyakori nemi életről árulkodik, hanem az aktívabb és sikeresebb randizási szokásokra is utal.

Az emotikonokban rejlő lehetőség

A szakértők szerint lényegretörőbb lett a kommunikáció az emojik segítségével. Lehetőséget ad nekik a tisztább vagy éppen az árnyaltabb kommunikációra. Egy mosolygós, kinyújtott nyelv könnyen kétértelművé teheti a beszélgetést, és felcsigázhata. Megkönnyíti számukra az önkifejezést, a flörtöléssel együtt. Egy szimpla mondatot kihívóvá, izgalmassá, tehet egy kacsintós szmájli.

Összességében nézve is hasznosak az emotikonok, hiszen izgalmassá, szórakoztatóvá, élettel telivé tehetik a beszélgetéseket. Természetesen nem kell átesni a ló túloldalára és csak és kizárólag emotikonokkal társalogni vagy minden mondat végére beszúrni, azért van a választékos nyelvezetünk. De meg kell hagyni, egy-egy jó helyre beszűrt emoji feldobhatja a beszélgetést!


forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL